Programma AMT Ondernemen Powersessie

Het informatieve programma van de AMT Ondernemen Powersessie geeft je handvatten om morgen mee aan de slag te gaan. De energieke presentatie van Milo Berlijn en de ervaringsspecialisten bij hem aan tafel, geven je inzicht in klantbenadering en hoe je adequaat je bedrijf kunt ‘tunen’ naar een renderende onderneming.

09:00 - 09:25Ontvangst met koffie

 

09:25 - 09:30Welkom door Tom Polman – Hoofdredacteur AMT

 

09:30 - 09:45Een gastvrije mentaliteit door Milo Berlijn

Een gastvrije mentaliteit betekent dat jouw klanten en medewerkers zich welkom voelen en dat is people 's business. Het hele team is bepalend voor het succes. Vakmanschap is daarbij een vanzelfsprekendheid. Passie, inspiratie, motivatie en plezier zorgt voor fans binnen en voor jouw onderneming. Maar hoe roep je die kwaliteiten in jezelf op en hoe draag je ze over?

Milo Berlijn - Directeur/eigenaar bij Trainmark & PIMP

Is van jongs af aan actief in de horeca, in keuken en bediening. Maakt de overstap naar Martinair Partyservice, waar hij achtereenvolgens partymanager, projectmanager en assistent hoofd operationele zaken is. Hier doet Milo zijn eerste ervaringen op in de trainingswereld. Hij verzorgt de interne trainingen van medewerkers en uitzendkrachten van Martinair Partyservice. “Je hebt sprekers die hun presentatie zo goed voorbereiden, uitproberen en bijschaven dat ze uiteindelijk het grootste deel van het publiek op hun hand krijgen. Je hebt ook sprekers die kijken naar wat het publiek doet, spontaan reageren op gebeurtenissen in de zaal, mensen ter plekke confronteren met hun eigen gedrag, verrassen, die risico’s nemen en niet bang zijn om zichzelf op de hak te nemen. Milo valt in die laatste categorie. Hij knuffelt, laat je lachen, confronteert en inspireert. En geen presentatie is hetzelfde.”

09:45 - 10:15Aan tafel bij Milo met leveranciers

In een ‘De wereld draait door’ setting brengt gastheer en presentator Milo Berlijn het belang van klantbeleving op verschillende manieren onder de aandacht.

Op welke manier kunnen de producten/diensten bijdragen aan een beter rendement voor u als ondernemer? Samen met de partners wordt de visie van uw bedrijf en de invulling die het geeft aan klantenbinding uitvoerig besproken.

Aan tafel zitten:

  • - Leon ten Hove - Kroon Oil   
  • - Betsie Brink - OOMT   
  • - Nico Houben - Car-Systems
  • - Samantha Willemsen - Automotive Academy
10:15 - 11:00Vervolgsessie klantbelang door Milo Berlijn

 

11:00 - 11:20Koffie- en theepauze

 

11:20 - 11:45Praktische opdracht

In kleine groepjes wordt gediscussieerd over wat kan jij morgen anders doen op de zaak?

11:45 - 12:00Bespreken van de uitkomsten van de praktische opdracht

 

12:00 - 12:25Aan tafel bij Milo met deelnemers ‘Grip op je autobedrijf’

Aan tafel zitten:

  • - Daniëlle van Egmond, Toncar Bosch Car Service
  • - Jilis van Mourik, Jilis van Mourik Auto’s BV
  • - Ben van Tilburg, autobedrijf van Pals en Tilburg uit Marknesse. Zij wonnen de 2e prijs bij de verkiezing Bovag Autobedrijf van het Jaar 2017
12:25 - 12:35Wrap up praktische tips

 

12:35 - 13:30Lunch

 

13:30AMT Live

Vervolg je dag met het uitgebreide programma van AMT Live. AMT Live staat voor leren, beleven en ontmoeten. Naast een unieke informatievloer waar je volop kennis kunt tanken, wordt er samen met onze partners een interessant programma voor je samengesteld.

Partners

Locatie

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 721

Volg AMT Ondernemen

LinkedIN
Nieuwsbrief
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.